Followers

evden eve nakliyat firmaları

Gönderen bilgic 3 Haziran 2010 Perşembe 0 yorum

Evden eve taşımacılık, konusunda sizlere profesyonel eşya taşıma sistemimizle hizmet vermekteyiz. Evden Eve Nakliyat işlerinde güçlü referansları olan kaliteli ; NAKLiYAT ; hizmeti veren GÖKTAŞ Nakliye ; istanbul vede TÜRKİYE Genelinde evdeneve nakliyat ve ofis taşımacılık ihtiyaçlarınızda sizlere bir telefon kadar yakındır.


Telefonlarımız 0216 469 43 74 – 0216 469 41 28 – 0212 213 91 19 Cep: 0532 782 40 64 – 0533 355 11 83

Doğal antioksidan yaban mersini

Gönderen bilgic 7 Nisan 2010 Çarşamba 0 yorum

Ypğun olarak sporla uğraşanla için oluşabilecek kas hasarlarına karşı koruyucu özelliğe sahgip olan doğal antioksidan özelliğiyle kandaki serbest radikalleri uzaklaştıran bitki yaban mersini

İçerdiği antioksidanlar sayesinde spor sırasında oluşan kas hasarına karşı koruyucu özellik gösteriyor...

Kolestrolden şeker hastalığına kadar birçok derde deva olduğu belirtilen yaban mersininin içerdiği antioksidanların, fiziksel egzersiz sonrası oluşan kas hasarına karşı da koruyucu olabileceği bildirildi.

İtayan La Stampa gazetesinde çıkan habere göre, Yeni Zelanda'daki Gıda Araştırma Enstitüsünde görev yapan bilim adamları, yabanmersinin yoğun fiziksel egzersizin kaslara verdiği zararı nasıl önemli ölçüde azalttığını gözlemledi.

"Molecular Nutrition & Food Research"de yayımlanan ve laboratuvar ortamında yapılan araştırmanın sonuçlarının, içerdiği antioksidan maddeler açısından oldukça zengin olan doğanın "mavi" renkli tek meyvesinin, egzersize bağlı olarak kas dokusunda ortaya çıkan oksidatif stresle mücadelede kullanılabileceğine işaret ettiği belirtildi.

Araştırmacılar, ancak bu konuda başka deneyler yapılmasının da gerekli olduğunun altını çizdi.

Yüksek öğretime giriş sınavı bu ayın 11 inde yapılacak. Milyonlarca öğrenci heyecenla ve biraz da endişeyle sınavı bekliyor. Sınavda başarılı olmanın tek şartı çok bilmek değil. Heyecanını ve psikolojisini normal seviyelerde tutamayan öğrenci ne kadar bilse de sınavda başarılı olamayabilir. Bunlardan biri de kan şekeri. Sınava girecek öğrencinin kan şekerini dengede tutması da önemlidir.

11 Nisan Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na girecek öğrenciler için kan şekerlerini dengede tutacak öneriler...

Konya'daki özel bir hastanede görev yapan diyet ve beslenme uzmanı Hilal Acar, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere uyarılarda bulundu. Acar, “Sınava girecek öğrencilerimiz sınav öncesi ve sınav sırasında kan şekerini dengede tutmak için şeker ve çikolata yerine kuru kayısı ve üzüm tüketmesi kan şekerini daha dengede tutar” dedi.

YGS, 11 Nisan Pazar günü tüm yurtta yapılacak. Diyet ve beslenme uzmanı Hilal Acar, öğrencilerin sınav için dengeli beslenmeleri gerektiğini belirtti. Acar, şu uyarılarda bulundu:

SÜT, MAKARNA, BULGUR VE BAKLAGİLLER TERCİH EDİLMELİ

“Sınava hazırlanan öğrenciler doğru beslenerek, zihinsel performansını, fiziksel gelişimini ve psikolojisini olumlu yönde artıracaklardır. Beynimizin enerji kaynağı glikozdur. İhtiyacımız olan glikozu, karbonhidrat yoğunluğu yüksek besinlerden karşılarız. Glikoz denilince akla gelen çikolata, tatlı, reçel gibi besinler kan şekerini hızlı yükseltip çabuk düşürdüğü için beynimizin uzun süre düzenli çalışmasını engeller. Kan şekeri dengesi bozulduğu zaman ise uyku hali, stres ve yorgunluk gibi belirtiler oluşur. Bu tip olumsuzluklarla karşılaşmamak için glikoz kaynağı olarak kan şekerimizi dengeli yükseltecek taze meyveler, süt, makarna, bulgur, tam tahıllı ekmekler ve kuru baklagilleri tercih etmeliyiz. Sınav öncesi ve sınav sırasında da genelde şeker ve çilota tercih ediliyor. Ama bunun yerine kuru üzüm ve kayısı tüketilmelidir. Bu gıdalar kan şekerini daha iyi dengede tutar.Ayrıca sınavdan bir gün önce çok yağlı ağır gıdalar yerine hafif gıdalar tercih ediniz.”

KAHVALTIDA TAM TAHILLI EKMEK

Hilal Acar, öğrencilerin kahvaltı yapmadan sınava gitmemeleri konusunda uyarıda bulunurken, kan şekerinin dengede tutulması içinde kahvaltı da süt, yoğur, peynir, tam tahıllı ekmeğin tüketilmesini önerdi. Sınav öncesi sıvı tüketimine de dikkat çeken Hilal Acar, şunları söyledi:

“Konsantrasyonumuzu sağlamak için günlük en az 1.5 litre su tüketilmeliyiz. Geri kalan sıvı ihtiyacımızı çorba, ayran, taze sıkılmış meyve suları, bitki çayları ve soda gibi içeceklerle karşılayabiliriz. Gerek sınav öncesi ders çalışırken, gerek sınav esnasındaki konsantrasyonumuzu dengede tutabilmek için vücuda ki sıvının önemi büyüktür. Özellikle çay ve kahve gibi kafein içeriği yüksek olan içeceklerin fazla tüketilmesi huzursuzluk, uykusuzluk ve kalp çarpıntısı yapacağı için çalışmamızı olumsuz etkileyecektir” diye konuştu.

Yaban mersini adlı bitki özellikle göz hastalıklarına ve damarlarda gelişen tıklanıklıklara fadası yanında varislere de faydalıdır

Yaban mersini çiçekli bir bitkidir. Gıda desteği olarak diyetlerde önemli yer tutar.

Meyvenin şifa kaynağı olduğu hastalıklardan birkaçı ise şöyle; damarlar üzerinde oldukça faydalı etkileri vardır. Miyop, katarakt, glokom ve şekere bağlı görme hastalıklarında, romatizma, damar tıkanıklıkları, variste faydalıdır.

EKİNEZYA


Soğuk algınlığı, grip, enfeksiyon, zayıf bağışıklık sistemi ve kanserden korunmada dünyanın en önemli şifalı bitkilerindendir. Dünya bu bitkinin iyileştirici özelliklerini Kızılderililer’den öğrenmiştir. Bitkik ronik yorgunluk sendromunda da çok faydalıdır.

Zayıflama ürünü fx15

Gönderen bilgic 3 Nisan 2010 Cumartesi 0 yorum

Zayıflamaürünü fx15'in nasıl zayfılattığı ve vücuda zararı olup olmadığı hakkında hemen her soruya cevap bulabileceğiniz sitede fx15 ile nasıl daha kolay zayıflarım sorusuna da cevap bulacaksınız.

Fx15 adlı "FX15 Ürünleri Satış Merkezi" sitesi yeni açılmış ve günler geçtikçe Google'ye daha sıkı tutunan bir sitedir. Fx15 ürünlerinin tanıtımın yapıldığı sitede kullanıcılar için özenle açılmış sayfalar ile fx15 kullanmak isteyen yada kullanıcıları geniş bilgiler elde ediyor. Özellikle "FX15 Kullanıcı Yorumları" sayfası ile kullanıcların yorumlarını diğer kullanıcılara ulaştıran Fx15 sitesinin gelişimi için bu yazıyıda sitemize koymakla bir destekde biz çıkmak istedik.

Fx15

Yeni Alışveriş Siteniz Hacimustafa.Com

Gönderen bilgic 2 Nisan 2010 Cuma 0 yorum

Sitemiz çok güzel bir alışveriş alt yapısına sahip olup bütün detaylar düşünülmüş ve hepsine özel çözümler bulunmuştur.Bildiğiniz gibi gıda sattığımız için bu ürünlerin kargo ile evinize gelmesi sizlerin elinize 48-24 saat içerisinde gerçekleşmektedir.Bizim özel paketleme sistemimiz ile gönderdiğimiz ürünler 72 saat bozulmuyan kolilerle sizlere gönderilmektedir.Sucuk, Kaymak, Lokum ve Haşhaş gibi ürünlerimiz sizler için özel üretilip kargoya verilmektedir.Peki ya siparişimi haftasonu verirsem ne olacak.Siparişiniz hafta sonu işleme alınacaktır.Ancak haftasonuları kargolar kapalı olduğu için pazartesi kargoya verilecetir.Peki bu alışverişer sadece türkiye içinemi geçerli yurdışına veyahut KKTC kargo gönderme imkanınız var mı .Bunun üzerinde çalışmalar yapmaktayız.Bunun nedeni yurtdışına kargoların geç gitmesi vfe bozulma ihtimallerin olması ama bu konu üzerinde çalışmalarımız sürüyor.